Presenter till våran fina 8-åring

För ca 3 veckor sedan fyllde våran näst äldsta son 8 år. Eftersom han hade sett ut lite tyger som skulle få bli t-shirts tänkte jag att jag ju lika gärna kunde passa på att sy så att allt var lagom att packas till paket. Och jag hann, fast det var med en minimal mariginal kan jag ju lugnt påstå. Den första t-shirten jag presenterar nedan visste han dock ingenting om. Det tyget hade jag gömt undan för att det åtminstone skulle kunna bli en överraskning. Men det visade sig faktiskt att han inte kom ihåg att han valt tyget till t-shirt nummer två heller. De övriga hade han dock rätt bra koll på. Det är faktiskt ganska ok att ge kläder till våra barn, för de uppskattar det ganska bra. Å andra sidan hade han redan fått sina "huvudpresenter" som han gått och suktat efter, några dagar i förväg, så jag misstänker att detta bara blev en bonus.
 
Tyg: Ninjago jersey från en Facebookgrupp. Röd mudd från Stoff & Stil. Storlek 134.
 
Tyg: Scootrar från Nosh organics genom Strömming design. Vit muddväv från Stoff & Stil. Storlek 134.
 
De vita tigrarna tyckte han var coola också och det fanns ju ingen plan för dem så det var bara att passa på att sy. Det fick bli vita detaljer och kantband. Återstår att se hur länge denna t-shirt ser fräsch ut för vitt och mina barn är en ganska dåligt fungerande kombination. Det lila tyget med fiskben hade jag faktiskt egentligen tänkt använda till mig själv, men nä, jag var aldrig sugen på det, men nu har det kommit till användning ändå och är dessutom slut, slut.
 
Tyg: tigrar Znok design, vit mudd till kantband från Stoff & Stil. Storlek 134.
 
Tyg: från Jofotex/Ernst textil, mudd från Stoff & Stil. Storlek 134.
 
Och ja, nya kalsonger behövdes ju också och några hann jag med att få färdigt innan han fyllde år. Tygerna hade vi tidigare kommit överens om gemensamt. Grabbarna har ju i alla fall godkänt kalsongerna och tycker de är riktigt bekväma så nu är gardroben full med kalsonger i alla tänkbara mönster. Ni skall få se flera framöver ;-)
 
Tyg: som ovan till t-shirten, kompletterat med schackrutig resår från Ruffle Fabric. Storlek 134.
 
Tyg: ödlor från Kameleont design, resår från Ruffle Fabric. Storlek 134. Mönstret är för övrigt Ottobres Hugo från nr 1/2013. Dock är framstyckena omgjorda, med betydligt mindre rundning.
Kategori: Presenter till liten & stor Taggar: avig trippelsöm, boxerkalsong, coverpro, kalsonger, t-shirt, trikå, underdel, underkläder, överdelar;
Linda:

Tröjan med de röda scootrarna - underbar!!

Kommentera inlägget här: